Goati: SNS skreće pažnju sa ćorsokaka svoje politike

"Prikupljanje potpisa je psihološki efekat kojim se želi kompenzovati nedostatak podrške u vojvođanskom parlamentu"

16. apr 2013

Predsednik Transparentnosti Srbije Vladimir Goati izjavio je danas da Srpska napredna stranka prikupljanjem potpisa za smenu Vlade Vojvodine skreće pažnju sa ćorsokaka u kome se nalazi državna politika i priprema svoje glasače za eventualne izbore u pokrajini.

„To je skretanje pažnje sa ćorsokaka u kome se nalazi državna politika“, rekao je Goati agenciji Beta i dodao da SNS prikupljanjem potpisa nastoji da „pokrene partijsku mašineriju i da psihološki pripremi svoje glasače u Vojvodini „u očekivanju čuda koje se neće desiti“.

Goati je ocenio da SNS i ako prikupi potpise za pokretanje debate u pokrajinskom parlamentu neće uspeti da smeni Vladu Vojvodine, koju predvodi Demokratska stranka.

„Prikupljanje potpisa je psihološki efekat kojim se želi kompenzovati nedostatak podrške u pokrajinskom palamentu. U demokratiji to ne ide, to nije put da se učini simetričnom vlada u Pokrajini i u Republici“, rekao je Goati.

Goati je rekao i da taj potez SNS, koja je najača stranka vladajuće koalicije u Republici, podiže tenzije i skreće pažnju sa problema zemlje.

Srpska napredna stranka je za vikend počela prikupljanje potpisa za smenu Vlade Vojvodine.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga