Funkcioner SNS-a preti SPS-u zbog Novog Sada

”Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u samoj Vladi Srbije imati silne probleme”

31. jula 2012

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Đorđe Višekruna zapretio je putem svoga profila na društvenojmreži Fejsbuk (Facebook) Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti u Novom Sadu.

”Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u samoj Vladi Srbije imati silne probleme”, naveo je Višekruna na Fejsbuku.

On je poručio SPS-u da se ”ne zavitlava” i da ne ”ponižava” SNS time što traži od naprednjaka da prvo dokažu da postoji sigurna većina, kako bi izašli iz aktuelne vlasti.

”Prvo vi izađite iz vlasti, pa će se neka druga većina veoma lako formirati. Elem, ne možete da sedite na dve stolice…”, poručio je Višekruna.

U Novom Sadu na vlasti je koalicija Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i SPS-a, a već danima traju spekulacije i prepucavanja političara o mogućnostima smene aktuelne gradske vlasti i formiranja nove.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga