Filipović: SNS ne dopušta predaju liste u Inđiji

SNS saopštila da je predala listu za lokalne izbore

09. mar 2016

Predsednik opštine Inđija Petar Filipović saopštio je večeras da su „batinaši Srpske napredne stranke“ (SNS) blokirali ulaz u prostorije Opštinske izborne komisije i fizički onemogućuju predaju liste „Petar Filipović – Zato što volim Inđiju, nosilac liste dr Danilo Višnjevac“.

Filipović je ocenio da je to ozbiljno kršenje prava građana da se izjasne čiju kandidaturu i koju listu podržavaju.

On je dodao da je listu „Petar Filipović – Zato što volim Inđiju, nosilac liste dr Danilo Višnjevac“ tokom dana podržalo preko 1.700 građana.

„Poštovani sugrađani, već 24. aprila na izborima ćete imati priliku da odlučite da li želite da našu opštinu ‘vode’ batinaši, reketaši, kockari i propalice ili pristojni ljudi. Odluka je na vama“, napisao je predsednik opštine Inđija na svom profilu na Fejsbuku.

On je pozvao građane Inđije da ne dolaze u zgradu Opštinske uprave.

„Nemojte dolaziti ni slučajno, Danilo i ja ćemo ih sami pobediti. Jer smo mi predstavnici pristojnih građana Inđije“, istakao je Filipović.

Opštinski odbor SNS u Inđiji saopštio je večeras da je ta stranka prva predala listu za odbornike u toj opštini.

„Iako je aktuelna vlast DS – SPS krenula dva sata ranije sa skupljanjem potpisa, to nije sprečilo građane da daju rekordno brzu podršku našoj stranci. Masovni odaziv građana i konstantne gužve ispred stranačkih prostorija, dokaz su trenutnog predizbornog raspoloženja u Inđiji“, navodi se u saopštenju SNS u Inđiji.

Ta stranka se zahvalila svim građanima na ukazanom poverenju, kao i na, kako se navodi, velikoj pruženoj podršci i na prvoj zvanično pobedi pred nastupajuće izbore.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga