Festival uličnih svirača raspisao konkurs za učesnike

Umetničke trupe ili samostalni izvođači koji žele da budu deo programa ove manifestacije prijavu treba da pošalju do 30. juna

30. apr 2013

Konkurs za učestvovanje na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača, koji će biti održan u Novom Sadu od 5. do 8. septembra, biće otvoren 1. maja i trajaće dva meseca, saopštili su danas organizatori.

Umetničke trupe ili samostalni izvođači koji žele da budu deo programa ove manifestacije prijavu treba da pošalju do 30. juna, a formulare i uputstva mogu pronaći na sajtu festival www.ulicnisviraci.com.

Pored popunjenog formulara i pisane biografije, neophodno je dostaviti i fotografiju, kao i video snimak tačke koja se nudi na konkurs, a umetnički savet festivala će razmotriti sve prijave do 15. jula i obavestiti prijavljene da li su se našli u zvaničnoj selekciji.

Muzičari, plesači, glumci, žongleri, akrobate, klovnovi i ostali scenski umetnici različitih profila i iz celog sveta 12 godina u Novom Sadu početkom septembra prikazuju svoje veštine brojnim posetiocima na desetak punktova u centru grada.

Prošle godine su, putem konkursa, na Festivalu uličnih svirača nastupili sastavi Shpiritus movens, Josip a Lisac, Prkos drumski i Lost profesores, a glavne zvezde festivala bili su predvodnici aktuelne scene uličnog sviranja u svetu, sastav Plejing for čejndž (Playing for Ćange).

Festival uličnih svirača organizuje umetnička asocijacija Inbox iz Novog Sada.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga