Festival Kikinda Short traži volontere

Deveti Festival kratke priče Kikinda Short biće održan od 2. do 5. jula, a autori i gosti festivala predstaviće svoje radove i publici u Segedinu, Temišvaru i Zrenjaninu

19. juna 2014

Festival kratke priče Kikinda Short pozvao je volontere iz Kikinde, Beograda i Zrenjanina, koji će pomagati učesnicima i gostima manifestacije, a prijave mogu biti poslate do srede 25. juna 2014. godine.

Kako je navedeno u pozivu, prednost imaju osobe sa znanjem nemačkog, portugalskog, mađarskog, rumunskog, albanskog, grčkog, slovenačkog, ukrajinskog, makedonskog i poljskog jezika.

Usluge u Beogradu će biti potrebne 1. i 5. jula, u Kikindi od 2. do 4. jula, a u Zrenjaninu 4. jula 2014. godine, naveli su organizatori.

Volonteri treba da se prijave na i-mejl adresu srđan.papic@kikindashort.org.rs, uz kratku biografiju, motivaciono pismo kao i tačno naznačeni grad u kome mogu da volontiraju.

Deveti Festival kratke priče Kikinda Short biće održan od 2. do 5. jula, a autori i gosti festivala predstaviće svoje radove i publici u Segedinu, Temišvaru i Zrenjaninu.

Učesnici festivala beogradskoj publici predstaviće se u četvrtak 5. jula u Ustanovi kulture Parobrod, koja je i partner te manifestacije.

Više detalja o programu festivala i uslovima za volontere dostupno je na internet adresi www.kikindashort.org.rs.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga