Fashion Outlet Centar otvara se u Inđiji 19. aprila

Zakupci autlet centra su: Fashion Company Outlet, Sportina, Outlet, XYZ, Tommy Hilfiger, Adidas , Nike, Puma, Converse, Ecco, S&L, Beosport, Midas, Planeta Sport, Glum up, PWL Fashion, Time Out, Levis, Burlington, Movem Fashion, Retro

02. apr 2012

U Inđiji će 19. aprila biti otvoren Fešn park autlet centar (Fashion Park Outlet Centar), prvi pravi autlet u Srbiji i regionu površine 15.000 metara kvadratnih.

Od oktobra 2010. godine kada je počela izgradnja, u taj centar uloženo je 25 miliona evra, a ukupna investicija kada projekat bude realizovan biće 40 miliona evra, rečeno je u Beogradu na konferenciji za novinare.

Posetiocima iz Srbije i zemalja u okruženju biće na raspolaganu 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova , koji će 365 dana u godini prodavati garderobu, obuću i aksesoare sa popustom od 30 do 70 odsto.

Zakupci autlet centra su: Fashion Company Outlet, Sportina, Outlet, XYZ, Tommy Hilfiger, Adidas , Nike, Puma, Converse, Ecco, S&L, Beosport, Midas, Planeta Sport, Glum up, PWL Fashion, Time Out, Levis, Burlington, Movem Fashion, Retro, Nikolas…

U sklopu autleta biće otvorena i dečija igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica i banka a posetiocima će biti na raspolaganju i besplatan parking sa 1.200 mesta.

Inđijski autlet smešten je u neposrednoj blizini autoputa E75 koji povezuje Beograd i Novi Sad a od dva najveća grada u zemlji nalazi se na manje od 60 minuta vožnje.

Prevoznik Lasta već ima međugradske linije od Beograda ka Inđiji ali se razmišlja i o uvođenju javnog prevoza a ideja je da iz Beograda, sa polascima kod beogradske Arene i sa Slavije ide linija do autlet centra u Inđiji a druga bi bila, najverovatnije, od Novog
Sada do Inđije.

Na novinarsko pitanje koja bi bila cena karte za putovanje iz Beograda, odnosno Novog Sada do autlet centra u Inđiji organizatori konferencije su naveli da su u toku pregovori o komercijalnoj ceni tih destinacija ali se ide i razmišlja u tom pravcu da se postigne dogovor sa prevoznikom da cena karte bude simbolična.

Na izgradnji autleta u Inđiji radilo je 1.000 ljudi . Kada se sve prodavnice otvore autlet će zaposliti 500 ljudi, a do završne faze projekta 2016. godine biće otvoreno još 500 novih radnih mesta.

Radno vreme pomenutog autlet centra biće od 10.00 do 21.00 časova.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga