Faith No More za kraj!

U toku četvrtog dana festivala na nekoliko bina biće organizovan i prenos finalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu.

11. jul 2010

Završnog dana Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu danas u ponoć na glavnoj bini nastupiće američki bend Fejt nou mor (Faith No More), a odmah nakon njih i popularni di džej sastav Kemikal bradrs (The Chemical Brothers).
Na istoj bini u 19.30 časova sviraće slovenački bend Elvis Džekson (Jackson), zatim sledi Pendulum, a nešto kasnije ujutru publiku će zabavljati Forin begrs (Foreign Beggars) iz Velike Britanije.
Fjužn bina ugostiće večeras tri benda iz Hrvatske i to Kemikal vudu (Chemical Voodoo), Atentat i Bambi molesters, a pored njih nastupiće i bend Bonaparte i Jamajka (Jamaica) iz Francuske.
Poslednji nastup na Fjužn bini za ovu godinu biće novosadski oi pank bend Ritam nereda.
U Dens areni će u 3.15 časova nastupiti Kristal kestls (Crystal Castles) iz Velike Britanije koji su poslednje večeri festivala najveće zvezde ove bine.
Tokom večeri u Dens areni publiku će zabavljati i di džej Mehdi, Bizi pi (Busy P), Sebastian i Ej trek (A Track), a od 7.30 časova svi di džejevi puštaće muziku zajedno, što će po satnici festivala ujedno biti i poslednji zvanični nastup ovogodišnjeg Egzita.
U toku četvrtog dana festivala na nekoliko bina biće organizovan i prenos finalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu.
(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga