Facebook-inicijativa: Tusta će dobiti ulicu u Puli

Tusta je svojim dugogodišnjim djelovanjem na hrvatskoj glazbenoj sceni doprinio promociji pulske kulturne scene i na taj način nas sve zadužio, kazao je gradonačelnik Pule Boris Miletić

20. okt 2012

Nedavno preminuli pjevač KUD Idijota Branko Črnac Tusta dobit će svoju ulicu u Puli. Potvrdio je to gradonačelnik Boris Miletić te tako oduševio članove Facebook-inicijative “Nazovimo po Tusti ulicu u Puli“ koja je u samo nekoliko dana od osnutka pod motom “Tusta je pulska ikona, legenda koja zaslužuje da ga pamte sve buduće generacija Puležana“ prikupila 2027 lajkova.

– Tusta je svojim dugogodišnjim djelovanjem na hrvatskoj glazbenoj sceni doprinio promociji pulske kulturne scene i na taj način nas sve zadužio. Obilježavanje jedne od ulica njegovim imenom svakako će osigurati da njegov lik i djelo ostanu u trajnom gradskom sjećanju – napisao je gradonačelnik Miletić na spomenutoj stranici.

Omiljeni pjevač mnogih preminuo je u nedjelju 14. listopada 2012. nakon duge borbe protiv mikrocelularnog karcinoma pluća.

(Večernji list)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga