Exit uživo na Radio-televiziji Vojvodine

Specijalni program posvećen Exitu počinje već u ponedeljak 9. jula, a osim svakodnevnih hronika festivala i uključenja u emisije informativnog programa, RTV će emitovati i direktne prenose sa Petrovaradinske tvrđave

06. jula 2012

Posle nekoliko godina, festival Exit će u značajnoj meri ponovo naći svoje mesto i na programima RTV-a, saopštila je danas Radiodifuzna ustanova Vojvodine.

Specijalni program posvećen Exitu počinje već u ponedeljak 9. jula, a osim svakodnevnih hronika festivala i uključenja u emisije informativnog programa, RTV će emitovati i direktne prenose sa Petrovaradinske tvrđave.

Prvi prenos na programu je već u četvrtak 12. jula, kada će, tačno u ponoć, na najveću festivalsku binu izaći bend Duran Duran.

Tokom sva četiri festivalska dana, radijska i televizijska ekipa RTV-a biće prisutne na svakom uglu tvrđave, uradiće intervjue sa najpoznatijim učesnicima festivala, pratiće kako funkcioniše grad tokom Exita i sumirati utiske organizatora i posetilaca.

Televizijski „Ritam Exita“ na programu je svakog dana od 19:00 na RTV1, dok će Radio Novi Sad emitovati specijalni živi program sa tvrđave od 18:00 časova.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga