Elezović: DS neće u koaliciju sa SNS

"Velika koalicija" je samo medijska spekulacija, spremamo se za izbore

13. dec 2012

Predsednik Pokrajinskog odbora demokratske stranke (DS) Dušan Elezović izjavio je da DS nema nikavu nameru da pravi „veliku koaliciju“ sa Srpskom naprednom strankom na republičkom nivou, niti da s naprednjacima formira većinu u Vojvodini ili u Beogradu.

Elezović je u intervjuu za današnji novosadski Dnevnik rekao da su navodi o tome da će nakon dolaska Dragana Đilasa na čelo demokrata biti otvorena vrata za političku saradnju između DS-a i SNS-a, bili „samo medijske spekulacije“.

„Mi se intenzivno pripremamo za izbore s ciljem da na njima pobedimo i da posledice lošeg rada ove vlade ispravimo“, rekao je Elezović.

Dodao je da se za sada ne može proceniti kada će biti novi izbori, s obzirom da vladajuća koalicija šalje „zbunjujuće poruke“.

„Sem ovih medijskih najava o borbi protiv korupcije i kriminala, koja je vrlo selektivna, ne vidimo niti jedan drugi rezultat aktuelne Vlade Srbije, a posebno ne u ekonomskoj i socijalnoj sferi. Danas se živi mnogo gore nego pre nekoliko meseci, a bojim se da će se takav trend samo nastaviti“, ocenio je Elezović.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga