Ejmi Vajnhaus i „Nero“ na prvom mestu

Album "Back To Black" nedavno preminule Ejmi Vajnhaus na vrhu je liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma "Promises" grupe "Nero" na prvom mestu britanske liste singlova

15. avg 2011

Album „Back To Black“ nedavno preminule Ejmi Vajnhaus na vrhu je liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma „Promises“ grupe „Nero“ na prvom mestu britanske liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album „21“ pevačice Adel, a na trećem „Watch The Throne“ Džej-Zija i Kanjea Vesta, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Ejmi Vajnhaus je na četvrtom mestu, sa albumom „Frank“, dok petu poziciju zauzima Adel i njen album „19“.

Bijonse je na šestom mestu sa albumom „4“. Rendi Kroford je sedmi, sa albumom „Best Of“, a na osmoj poziciji je Bruno Mars i „Doo Wops and Hooligans“.

Deveta je Lejdi Gaga i album „Born This Way“, a deseta Džesi Džej i album „Who You Are“.

Na drugom mestu liste singlova je „She Makes Me Wanna“ grupe „JLS“ u kojoj gostuje Dev, treća je Šer Lojd i pesma „Swagger Jagger“, dok je na četvrtoj poziciji singl „Little Bad Girl“ Dejvida Gete u kojem gostuju Kruz i Ludakris.

Peta je pesma „Jar Of Hearts“ Kristine Peri, a na šestom i sedmom mestu slede numere „Glad You Came“ grupe „Vontid“ i „The A Team“ Eda Širana.

Bend „Rizl Kiks“ je na osmoj poziciji, sa pesmom „Down With The Trumpets“. Deveti su di-džej Fress i Šan Evans i numera  Louder“, a deseta Bijonse i „Best Thing I Never Had“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga