Egzit pozvao publiku da kreira ceremoniju otvaranja

Akcija traje do 9. jula, a za učesnike su predviđene brojne nagrade, poput ulaznica, VIP narukvica, ulazaka u bekstejdž zone i slično

26. juna 2018

Festival Egzit (Exit), koji će ove godine biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, pozvao je publiku da učestvuje u kreiranju ovogodišnje ceremonije otvaranja na glavnoj bini, uz pomoć društvenih mreža Fejsbuk (Facebook) i Instagram. Kako se navodi u saopštenju festivala, da bi učestvovali u kreiranju ceremonije, publika treba da na svom Fejsbuk ili Instagram profilu podeli fotografiju, video snimak, crtež, pesmu ili bilo koji drugi kreativni sadržaj koji za njih predstavlja „lični osećaj slobode“.

Organizatori su naveli da je ovogodišnja tema i slogan festivala „lična sloboda“, zbog činjenice da je Egzit „jedan od retkih muzičkih festivala u celom svetu koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju“.

Da bi žiri Egzita pronašao sve predloge publike, potrebno je ideje postavljati na društvene mreže zajedno sa heštegom akcije #pronadjiEXIT, kao i da postavljanje bude dostupno svima, odnosno na opciji „public“.

Akcija traje do 9. jula, a za učesnike su predvidjene brojne nagrade, poput ulaznica, VIP narukvica, ulazaka u bekstejdž zone i slično.

Osim što će najbolje ideje biti deo ceremonije otvaranja, biće objavljene i na zvaničnom sajtu festivala, kao i na zvaničnim društvenim mrežama, a postoji mogućnost da se neke od njih nadju i na posterima širom Srbije.

Na ovogodišnjem Egzitu nastupiće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray i mnogi drugi.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga