Egzit: Bajaga i Hladno pivo na Sea Star festivalu u Umagu

Biće to prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja

24. apr 2019

Bajaga sa svojim Instruktorima nastupiće u subotu 25. maja na trećem Sea Star festivalu u istarskoj laguni Stela Maris.

Nakon što je prošle godine nastupio pred 30.000 fanova na glavnoj bini Egzita, Bajaga stiže u Umag, biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i medjusobnog poštovanja, navodi se u saopštenju Egzit festivala.

Pored Bajage na Sea Star festivalu nastupiće i hip-hop grupa Vu-Teng Klen (Wu-Tang Clan), tehno izvodjači Sven Vat (Vath), Nina Krevic (Kraviz), Ilario Alikante (Alicante), britanska trap-jazz umetnica IAMDDB, Hladno pivo, Mahmut Orhan i mnogi drugi.

Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i istarski pop rok bend Nola, koji ove godine obeležava 25 godina rada.

S objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus, poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice po ceni 2.700 dinara.

Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u laguni Stela Maris u Umagu.

(Beta, Foto: N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga