DZVM i NS: Još jedno neispunjeno obećanje predsednika opštine Ada

"Nedostaju sredstava, nema kanalizacione mreže, nema ni najavljenih kineskih investitora”

09. jul 2021

Predsednik opštine Ada Zoltan Bilicki iz Srpske napredne stranke (SNS) prekršio je još jedno obećanje, ovaj put o početku radova na kanalizacionoj mreži u opštini Ada, čime se broj problema u toj lokalnoj samoupravi dodatno nagomilao, naveli su danas u zajedničkokm saopštenju Narodna stranke i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara.

Oni su naveli da je Bilicki obećao da će radovi započeti u junu mesecu, a iako se bliži se polovina jula ništa od obećanog nije ispunjeno.

“Nedostaju sredstava, nema kanalizacione mreže, nema ni najavljenih kineskih investitora”, piše u saopštenju.

Ocenili su da je to “samo još jedno neispunjemo obećanje u režiji” lokalne koalicione vlasti SNS-a i Saveza vojvođanskih Mađara.

Opština Ada nema ispravnu vodu za piće. Nema fabriku za prečišćavanje vode, nema rešen problem smetlišta. Do juče je to bio interni opštinski problem, a danas nas prozivaju i okolna naselja čiji vazduh zagađujemo. Dim se širi i na teritorije drugih opština, našu sramotu više ne možemo da sakrijemo. Nedostaje nam gradska obilaznica, nedostaje nam Orlovača i Veliki molski put”, navodi se u saopštenju.

Optužili su opštinsku vlast da ne vode računa o svojim sugrađanima, već se posvećuju samo i isključivo poslovima koji njima donose korist.

“Građani opšine Ada su vredni ljudi, radni i savesni, zaslužuju mnogo više od mrvica koje dobijaju”, piše u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Glad
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga