Dušan Ivković: Udovičić pokazao svoje vaspitanje time što mi nije čestitao ulazak u Kuću slavnih

"Saša Janković je svetla tačka i on bi trebalo da bude opozicioni kapital".

31. avg 2017

Srpski trener Dušan Ivković izjavio je danas da je pitanje vaspitanja to što mu ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nije čestitao ulazak u košarkašku Kuću slavnih.

„Mene to ne pogađa jer je to pitanje vaspitanja da se javiš svom starijem kolegi. Nisam mu to rekao, sad kažem jer nisam imao prilike, jer po vaspitanju treba da priđe i čestita ili da ne čestita“, kazao je Ivković za televiziju N1.

Dodao je da su mu bliski ljudi iz košarke čestitali.

„Ovde je jedna era straha jer niko ne želi da mi priđe da mi čestita. Rekao sam da ne želim da budem disident niti da uđem u politiku. Ne bih nikoga da ističem, ali na ispraćaju košarkaša video sam Vanju Udovičića koji je krasan momak, ne mogu da kažem da ga je strah i da nije smeo da mi priđe među ostalim ministrima, ali mislim da je to stvar vaspitanja, ali me ne pogađa njegovo ponašanje“, rekao je Ivković.

Govoreći o Pokretu slobodnih građana, Ivković je kazao da prati šta radi Pokret i da je bilo ponuda da bude jedan od osnivača i član upravnog odbora, ali da on u 73. godini ne može da ulazi u bilo kakvu političku organizaciju i pokret.

On je dodao da je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković „svetla tačka i da bi on trebao da bude opozicioni kapital“.

Upitan o tome da li sebe može da zamisli ponovo u kampanji, Ivković je kazao da ne može unapred da misli o tome.

„Ono što sam uradio i doživeo u kampanji nisam zaslužio, ali mislim da to nisam uradio da bih se loše osećao i iza svega što sam rekao i dalje stojim“, zaključio je Ivković.

(Beta, foto: Medija centar Beograd)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga