DS zove bivše članove da se vrate

Stefanović poručio da će svi koji mirno ćute i gledaju biti upisani u knjigu srama.

23. jul 2014

Potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović poziva bivše članove te partije da se vrate i „zajednički deluju na sprečavanju dalje propasti Srbije“.

On je na tribini Demokratske stranke u Gornjem Milanovcu rekao da je Vlada Srbije „vlada u najavi“, koja sve najavljuje i obećava, a ništa ne ostvaruje, i da će svi koji mirno ćute i gledaju šta ona radi biti „upisani u knjigu srama“.

„Govore o smanjenju zapošljavanja u javnom sektoru, a ova vlada je zaposlila 50.000 partijskih ljudi. I stalno pričaju o arapskim parama kojih nigde nema, a nude im (Arapima) najkvalitetniju poljoprivrednu zemlju za 30 odsto realne cene“, rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Vlada najviše podseća na sportistu koji traži aplauze publike dok se zagreva i zalaže se da skoči, a nikako da to i učini.

„Aleksandar Vučić mora uvek sa nečim da zabavlja narod, kako se ne bi videlo da ništa nije uradio, jer je izbore dobio demagogijom i lažima, što se sada najbolje vidi. Sledeća njegova ‘igračka’ biće izbori u Vojvodini a na proleće lokalni“, istakao je Stefanović.

Potpredsednik DS-a je najavio da će ta stranka tražiti da se donese Zakon o ograničavanju kamata u bankama za koje je naveo da su najveće u Evropi i da „ubijaju osiromašeni život građana“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Kampanja
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga