DS: Zašto niko iz SNS-a neće javno da prikaže svoju imovinsku kartu

SNS pokrenuo jedino makete, lažna obećanja i prazne priče

06. mar 2016

Pokrajinski odbor Demokratske stranke (DS) uputio je pitanje Srpskoj naprednoj stranci (SNS) zašto niko od njihovih funkcionera još uvek nije javnosti prikazao svoju imovinsku kartu.

“Drsko tvrdeći da je novac iz budžeta Vojvodine završio u privatnim džepovima potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović zaboravlja da je predsednik Pokrajinskog odbora DS (Miroslav Vasin) javno objavio svoju imovinsku kartu sa osnovom sticanja imovine a da to nije učinio još ni jedan funkcioner SNS-a. Zašto, neka javnost oceni”, navodi se u saopštenju za javnost.

DS je poručio da javnost treba da proceni da li treba da veruje ministarku Mihajlović, koja nema nikakve rezultate, ili najpoznatijem svetskom ekonomskom časopisu Fajnenšel Tajms (Financial Times) koji je Vojvodinu po treći put svrstao među 10 najatraktivnijih regiona u Evropi za privlačenje stranih investicija.

“Ukoliko pozivom da Vojvodina ‘treba da se pokrene i počne da radi’ Zorana Mihajlović želi da kaže da do sada Vojvođani nisu radili, podsećamo je da su građani Vojvodine uvek važili kao veoma vredni, a da je Vojvodina po svim pokazateljima najrazvijeniji region u Srbiji, zahvaljujući upravo njihovom radu”, piše u saopštenju.

Ocenjuje se da treba biti “zaista zlonameran” prema građanima Vojvodine pa im predlagati pokretanje na način kako je SNS pokrenuo Srbiju, gde “osim maketa, lažnih obećanja i prazne priče”, ništa nije pokrenuto.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga