DS: Vučić ne sme da pogleda poljoprivrednike u oči

SNS dala Arapima osam miliona evra iz Fonda za razvoj Srbije da kupe Bačku Sivac

12. feb 2016

Vojvođanski odbor Demokratske stranke (DS) poručio je danas Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da su skoro svi agrokombinati prodati za vreme vlade najbližih koalicionih partnera Aleksandra Vučića u periodu od 2004. do 2008. godine.

DS je u saopštenju navela da bi predsednik SNS Aleksandar Vučić imao vremena da pročita izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije u kojem se to dokazuje, da više vremena provodi na poslu, umesto pred kamerama i u studijskim šminkernicama.

„Isto tako bi stigao da pročita izveštaje FBI i Interpola da je za vreme Vlade DS, razbijen klan Darka Šarića i Mileta Jerkovića a sva zemlja im je oduzeta. Upravo ona koju im Vučić sada vraća kroz navodne arapske investitore koje niko nije video od potpisa ugovora“, piše u saopštenju DS u Vojvodini.

U njemu se dodaje i da bi Vučić trebalo da pita svog „omiljenog gradonačelnika“ Sinišu Malog kako je, dok je bio direktor u Agenciji za privatizaciju, prodavao kombinate i zašto ih sada poklanja Arapima.

„Nije DS već SNS dao Arapima osam miliona evra iz Fonda za razvoj Srbije da kupe Bačku Sivac van svih zakonskih okvira“, istakle su demokrate.

Ta stranka je poručila da, umesto što stane pred ogledalo da vežba govor, šef režima Vučić bolje da stane pred ogledalo i da sam sebe pogleda u oči ako sme.

„Poljoprivrednike ne sme, to je sigurno“, poručuje se u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga