DS: Vlast SNS siledžijski obila prostorije DS-a u Baču

"Naprednjaci pribegavaju političkom nasilju i zloupotrebi institucija"

02. dec 2016

Pokrajinski odbor Demokratske stranke saopštio je da je lokalna vlast u opštini Bač, koju predvodi SNS, danas uz pomoć izvršitelja siledžijski obila prostorije DS u toj opštini, iako se presuda na koju su se pozivali ne odnosi na prostorije u kojima je Opštinski odbor DS već deset godina.

„Na ovaj način SNS u opštini Bač pribegava političkom nasilju i zloupotrebi institucija s namerom da ugasi jedinu opozicionu stranku u ovoj sredini. Nijedan vid nelegalnog političkog delovanja SNS-u u Baču nije stran, građanima su oteli nove prostorije Doma zdravlja i apoteke i pretvorili ih u svoj stranački prostor, potpuno su medijski blokirali lokalne medije, na nelegalan način vode sednice Skupštine i svakodnevno prete i ucenjuju članove Demokratske stranke“, ističe se u saopštenju.

Dodaje se lokalna vlast naprednjaka za tri godine nije uspela da realizuje ni jedan projekat, ali da su „devastirali sve rezultate prethodnih opštinskih vlasti koje je predvodila DS, kada je opština Bač bila jedna od najboljih u Vojvodini“.

„Sva javna preduzeća i ustanove u ovoj opštini doveli su na rub propasti“, navodi DS.

Demokratska stranka poručuje i da će nastaviti svoje opoziciono delovanje u Baču, sa prostorijama ili bez njih, a kako bi svakodnevno podsećala građane te opštine o katastrofalnim posledicama vlasti SNS.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga