DS tuži SNS, Vučić svedok

Zbog još jednog saopštenja prepunog neistina, prostakluka i mržnje

04. feb 2016

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da će podneti tužbu zbog jučerašnjeg saopštenja Srpske napredne stranke (SNS) u kojem se demokratama „čestita“ 26 godina postojanja uz reči da su „uspeli da na čelo svoje stranke dovedu najvećeg lažova i lopova u zemlji“.

DS je navela da je očekivala čestitku primitivnog tona povodom godišnjice svoga postojanja, ali i da smatra da građani ne nasedaju više na mantru SNS o lideru DS Bojanu Pajtiću „koji ne dolazi na svoje radno mesto“ i koji je „opljačkao hendikepiranu decu“.

„Zahvaljujemo se Srpskoj naprednoj stranci na čestitkama tužbom zbog još jednog saopštenja prepunog neistina, prostakluka i mržnje, i podsećamo da ćemo tužiti svakog ko za bilo koga ustvrdi da je lopov, kriminalac, pljačkaš ili bilo sta slično“, poručile su demokrate.

U saopštenju se najavljuje da će za svedoka biti pozvan predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji poštenje meri isključivo time da li mu je neko blizak i neprekidno na sebe uzima ulogu svih državnih organa, istražnih i pravosudnih.

„Suviše su prazni novčanici i stomaci građana Srbije da bi se obazirali na neuko ironična i sarkastična saopštenja iz Srpske napredne stranke. Njima su, naprotiv, bitna životna pitanja, pitanja opstanka, koja je DS pokrenula juče pozivajući ih da na izborima glasaju za Srbiju umesto za sadašnju Stradiju nastalu za četiri godine vladavine naprednjaka“, navodi se u saopštenju DS.

U njemu se dodaje i da o propadanju Srbije u ponor u vreme vladavine aktuelnog režima, u saopštenju SNS nema ni reči, jer argumenata osim svoje mantre
nemaju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga