DS: SNS uvodi vanredno stanje u Novom Sadu zbog svoga mitinga

DS je osudio SNS i zbog “nečovečnog i okrutnog postupanja” prema svojim članovima koje “već danima muči vozeći ih po Srbiji”

18. mar 2017

Demokratska stranka (DS) optužila je danas gradsku vlast u Novom Sadu da za svaki predizborni skup Srpske napredne stranke “uvodi vanredno stanje” u glavnom gradu Vojvodine.

“Lokalna organizacija SNS-a može svoga vođu dočekivati kao faraona, ali nema pravo da to čini na štetu građana, kojima će u subotu popodne biti zabranjen saobraćaj u pojedinim delovima grada”, naveo je DS u saopštenju za javnost i kampanju SNS-a nazvao “predizbornim cirkusom”.

DS je osudio SNS i zbog “nečovečnog i okrutnog postupanja” prema svojim članovima koje “već danima muči vozeći ih po Srbiji”, kako bi Aleksandru Vučiću “služili kao žive kulise za igrokaze sa praznim hvalisanjem i prostačkim klevetanjem opozicije”.

“Režim planira da u Novi Sad doveze više od 100 autobusa sa svojim pristalicama, u želji da stvori lažni utisak o masovnoj podršci građana Vučiću i njegovoj, po svim objektivnim pokazateljima, neuspešnoj politici”, naveo je DS.

Predizborni skup SNS-a biće održan danas u 12 sati, na centralnom Trgu slobode u Novom Sadu.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga