DS: SNS preti i ucenjuje u Novom Sadu

SNS je praktično kompletnu gradsku administraciju i gradska preduzeća koja kontroliše stavio u funkciju svoje predizborne kampanje

17. apr 2016

Demokratska stranka (DS) pridružila se danas apelima da se kazne oni koji prete gubitkom posla zaposlenima u javnom sektoru ukoliko ne budu glasali za odredjene stranke na predstojećim izborima, ali je optužila Srpsku naprednu stranku (SNS) da u Novom Sadu stoji upravo iza takvih pretnji i ucena.

“SNS je praktično kompletnu gradsku administraciju i gradska preduzeća koja kontroliše stavila u funkciju svoje predizborne kampanje. Nepodnošljiv pritisak kojim su od strane SNS-a izloženi zaposleni u javnom sektoru kulminirao je s početkom predizborne kampanje, kada su radnici upravo pod pretnjom gubitka posla bili naterani da potpisuju izborne liste SNS-a i prikupljaju glasove ukoliko žele da zadrže radno mesto”, naveo je DS u saopštenju za javnost.

Ta stranka je optužila SNS da je, uprkos zabrani zapošljavanja u javnom sektoru, zaposlila pojedine osobe zbog svojih zasluga u prikupljanju sigurnih glasova za SNS.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Novi žeton, nova šansa
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga