DS: SNS antiopozicionim mitingom prevazišla samu sebe

SNS ponizila Novosađane

18. dec 2015

Gradski odbor Demokratske stranke Novi Sad ocenio je danas da je miting Srpske napredne stranke u tom gradu „putujući cirkus“ koji će građani vrlo brzo zaboraviti, i da će se to već pokazati na narednim izborima.

„Novosađani i Vojvođani će dobro zapamtiti ovaj putujući cirkus. Videćete na izborima“, navodi se u saopštenju GO DS-a, uz ocenu da je SNS tim „antiopozicionim“ mitingom prevazišla samu sebe. Demokrate su ocenile da je vladajuća stranka organizovala antiopozicione demonstracije ulicama Novog Sada, a zatim i miting podrške samoj sebi, što u Srbiji nije viđeno još od vremena Slobodana Miloševića.

„Stranka (premijera) Aleksandra Vučića dovukla je svoje pristalice iz svih krajeva Srbije kako bi se takmičili u pljuvanju na Novi Sad i Vojvodinu jer nizašta drugo, osim za rušenje i mržnju, nije ni sposobna“, navodi novosadski odbor DS-a.

GO DS dodaje da je trebalo da naprednjaci taj dolazak pristalica iskoriste na bolji način.

„Umesto što je tokom celog dana maltretirala i ponižavala Novosađane, SNS je mogla da za svoje pristalice iz cele Srbije organizuje obilazak svega onoga što su naprednjaci za četiri godine napravili u Novom Sadu. Trajalo bi kraće od pet minuta i svi bi se brzo razišli“, navodi GO novosadskih demokrata.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga