DS: Pretnje otkazom potpredsednici DS iz Vršca

"U ime režima Aleksandra Vučića rade se i izgovaraju monstruozne laži o ljudima"

21. dec 2018

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da se potpredsednici te stranke iz Vršca Dragani Rakić ponovo preti, ovaj put otkazom, i pozvala vlast da se odredi prema tom primeru, kako je navedeno, „nejbezočnije dirigovane autokratije“.

DS je navela da je reč o konstantnom pritisku na Draganu Rakić i sramnom pokušaju njene ljudske i profesionalne degradacije, koju sprovode vladajuća Srpska napredna stranka i njeni predstavnici.

U ime režima Aleksandra Vučića rade se i izgovaraju monstruozne laži o ljudima, Dragani Rakić možda i ponajviše zato što joj nijedna nije porobila um, pokorila savest i primorala da se odrekne ideje i vizije. Potpredsednica DS u svom ukupnom delovanju nikada se nije zaklanjala iza stranke, drugih ljudi, tuđeg stavat“, navodi se u saopštenju.

DS je navela da je predsednik Skupštine opštine Vršac Nenad Baroš uslovio podršku kulturi grada i institucijama „odstranjivanjem, faktičkim i stvarnim, potpredsednice DS Dragane Rakić.

„Puna su vam usta laži o zaštiti žena, prilika je da jednu časnu, poštenu, umnu i radnu zaštite od pretnje nezakonitim otkazom koja stiže sa jedine adrese na kojoj zakon ne važi“, navela je ta stranka.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga