DS predao listu za pokrajinu

Prvi na listi koalicije je Miroslav Vasin

23. mar 2016

Aktivisti pokrajinskog ogranka Demokratske stranke (DS) predali su rano jutros Pokrajinskoj izbornoj komisiji potpise za pokrajinsku izbornu listu koja nosi naziv „Za Vojvodinu rada i znanja“.

Prvi na listi koalicije okupljene oko DS i kandidat za predsednika Pokrajinske vlade biće predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu i dosadašnji pokrajinski sekretar Miroslav Vasin.

Kako je Vasin kazao, DS je za nekoliko sati uspela da prikupi više od 7.000 potpisa podrške.

„Ovo je još jedan dokaz podrške koju imamo i koju smo imali kod gradjana Vojvodine za sve što radimo, ali i za ono što ćemo tek činiti, pretvarajući Vojvodinu u region rada, znanja i u mesto gde se živi sad i odmah“, kazao je Vasin nakon predaje liste.

On je dodao da predstojeća predizborna kampanja treba da istakne to kako političke stranke i koalicije vide Vojvodinu.

„Mi ćemo i dalje istrajavati u tome da se obezbedi što jača autonomija, još značajnije nadležnosti, na multietičnosti kao najvećoj vrednosti i na borbi za vojvodjanske vrednosti“, kazao je on.

Vasin je podsetio da je tokom proteklih 16 godina Vojvodina došla na liste najpoželjnijih oblasti za investije, te da to nije došlo slučajno, već je to „plod žestokog rada i kontinuirane politike, u čijem će se smeru DS nastaviti kretati i u budućnosti“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga