DS pita zašto Vučić nije ranije posećivao Vojvodinu

"Da li Vučić podržava samo politički upodobljenu Vojvodinu?"

18. nov 2016

Pokrajinski odbor Demokratske stranke (DS) upitao je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića zašto nije dolazio u posetu Pokrajinskoj Vladi i Skupštini Vojvodine u poslednje četiri godine, kada su, kako je ocenjeno, ostvarivani najbolji rezultati u svim oblastima u Srbiji.

Vučić je danas posetio fabriku „Delfaj automotiv“ (Delphi) u Novom Sadu zajedno sa pokrajinskim i gradskim funkcionerima.

DS je u komentaru na ovu posetio naveo da je činjenica da Vučić posećuje institucije Vojvodine „svakih nekoliko nedelja normalne i poželjne aktivnosti“, ali da je to trebao da radi i pre.

„Bez obzira što je Vojvodina u prethodne četiri godine ostvarivlala najbolje rezultate u svim oblastima, činjenica da je njena Vlada bila omalovažavana i ignorisana od strane Aleksandra Vučića i Vlade na čijem je čelu otvara brojna pitanja. Najvažnije od njih je da li Vučić podržava Vojvodinu ili samo politički upodobljenu Vojvodinu“, ocenio je Pokrajinski DS.

Po mišljenju DS, „iznenadna briga za Pokrajinu“ i Vučićevo izbegavanje da odgovori na pitanje zašto je četiri godine odbijao pozive Pokrajinske Vlade, pokazuju da je „u pitanju isključivo ljubav prema Vojvodini po njegovom ukusu“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga