DS: Novi Sad – grad rupa i nesposobne vlasti

Novi Sad raskopan bez plana, redosleda i bilo kakvog smisla

30. okt 2014

Novosadski odbor Demokratske stranke (DS) oštro je danas kritikovao gradske vlasti i ocenio da je Novi Sad “raskopan bez plana, redosleda i bilo kakvog smisla”.

“Nama, kao građanima Novog Sada, ne treba raskopan, već dobro uređen grad. Radovi na većini gradilišta se odvijaju izuzetno sporo, a istovremeno je zatvoren veliki broj značajnih i frekventnih ulica, raskrsnica i saobraćajnica, pa je saobraćaj u Novom Sadu već mesecima u kolapsu”, navodi se u saopštenju za javnost DS-a.

Ta stranka upitala je gradonačelnika Miloša Vučevića iz redova Srpske napredne stranke zašto se ovi radovi nisu izvodili tokom letnjih meseci i godišnjih odmora, zašto se radovima nije pristupilo planski, nego je sada ceo grad istovremeno raskopan, zašto se na većini lokacija završavaju već oko 14 časova.

DS je naveo da je gradska vlast završila “jedva 20 odsto” od planiranih kapitalnih radova za ovu godinu, stso je još jedan u nizu dokaza da Novim Sadom već više od dve godine upravlja “nesposobna, nestručna i neodgovorna vlast”.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga