DS: Nema amnestije za one koji od ljudi prave mete

Nedopustivu atmosfera nasilja i straha koja je zavladala Srbijom

21. mar 2017

Demokratska stranka (DS) najoštrije je danas osudila napade na suprugu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Natašu Jeremić, koju je visoki funkcioner Srpske napredne stranke optužio da „upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji“.

„Izjava potpredsednika Srpske napredne stranke Milenka Jovanova kojom pravi metu od Nataše Jeremić, supruge Vuka Jeremića, predstavlja nivo brutalnosti za koji smo mislili da je zauvek nestao padom Miloševićevog režima“, navela je DS u saopštenju.

Ta stranka je istakla da su napadi na porodicu granica koja se nikada ne prelazi i ljude koji mogu tako nešto da izgovore niko neće moći da amnestira od zakona, ali i od sopstvene savesti, ukoliko je imaju.

„Srbija mora biti zemlja vladavine dobrih zakona, u kojoj će se za svaku izgovorenu neistinu odgovarati“, navela je DS u saopštenju i dodala da pet godina ukazuje na nedopustivu atmosferu nasilja i straha koja je zavladala Srbijom.

DS je osudila i hapšenje aktivista Lokalnog fronta u Kraljevu koji iskazuju protest zbog prelepljivanja javnih površina propagadnim plakatima Aleksandra Vučića.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga