DS: Mirović tajkun sa skromnim radnim iskustvom

Mirović spada u red najbogatijih Novosađana sa najoskudnijim radnim iskustvom

10. juna 2014

Pokrajinski odbor DS je saopštio da se visoki funkcioner naprednjaka Igor Mirović dokazuje tako što kidiše na Vojvodinu kao jedino ostrvo slobode i demokratije u Srbiji nakon što u sopstvenoj stranci nije zaslužio mesto u republičkoj Vladi.

„Mirovićevo priznanje da je u toku nasilno preuzimanje vlasti u Vojvodini ucenama i pritiscima na poslanike Skupštine Vojvodine, a uz pomoć kriminalnih satelita kao što je Treća Srbija u najmanju ruku zahteva hitnu reakciju tužilaštva. Vojvodina i Novi Sad pamte Mirovića po brojnim aferama koje je ostavio u kratkim mandatima na javnim funkcijama, kao i po činjenici da spada u red najbogatijih Novosađana sa najoskudnijim radnim iskustvom“, stoji u saopštenju demokrata.

DS navodi da je Novi Sad u njegovom mandatu postao epicentar crne hronike i groblje komunalnih preduzeća koja su nekada bila najbolja u zemlji. Optužuju ga da je tajkun koji se obogatio na misteriozne načine iz kojeg su ostale afere ATP Vojvodina, „behaton“ i dodela građevinskog zemljišta bratu i kumu.

Podsetimo, Mirović je danas rekao da je spreman da bude novi pokrajinski premijer kako bi se zaustavilo dalje propadanje Vojvodine.

(021)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga