DS: Gradska vlast u Novom Sadu uzaludno potrošila 250 miliona dinara

DS: Analfabete iz gradske vlasti; SNS: Ponosni smo

25. okt 2015

Opoziciona Demokratska stranka (DS) optužila je danas gradske vlasti u Novom Sadu da su potrošili blizu 250 miliona dinara za uređenje dela centra grada, a da nisu rešili nijedan saobraćajni ni infrastrukturni problem.

“Sve je rađeno bez pravog plana, sasvim po nahođenju analfabeta iz gradske vlasti, jer je postojeći projekat, koji je svojevremeno odabran na međunarodnom konkursu, potpuno zanemaren”, naveo je DS u saopštenju za javnost.

Ocenjuje se da je rekonstrukcija Trga republike i Riblje pijace u centru Novog Sada još jedan “preskupi i pretenciozni promašaj” aktuelne gradske vlasti.

Dodaje se da je gradska vlast samo na klupu na Trgu Republike potrošila “basnoslovnih” 15.000 evra.

Navodi se da je neplanirano srušen stari toalet, a sada se gradi novi, i to tik uz tezge za prodaju mesa, jaja, mlečnih prerađevina i testa, “što bi možda i bilo smešno samo kad ne bi bilo tako opasno”.

SNS: Ponosni smo na uređenje centra, DS radi u korist sopstvenih džepova

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je “ponosna” na uređenje Trga Republike u Novom Sadu i odbacila kritike Demokratske stranke (DS) koja ih je optužila da su blizu 250 miliona dinara potrošili neracionalno.

“Umesto pokazivanja naknadne pameti i ironičnih komentara, Novosađani bi bili mnogo srećniji kada bi predstavnici režima Bojana Pajtića konačno nešto uradili u interesu građana,a ne isključivo u korist sopstvenih džepova”, naveo je SNS u saopštenju za javnost.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga