DS: Gradska vlast u Novom Sadu svečano otvorila semafor

SNS: Nije smešno što funkcioneri otvaraju semafor

06. okt 2015

Demokratska stranka (DS) oštro je danas kritikovala gradsku vlast u Novom Sadu jer je gotovo kompletno gradsko rukovodstvo zvanično označilo početak radova na postavljanju jednog semafora.

“Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom danas je nadmašila i svoje stranačke kolege u Beogradu, pa i samog premijera Aleksandra Vučića. Poneseno početkom radova na izgradnji ‘Beograda na vodi’, gotovo kompletno gradsko rukovodstvo došlo je na Novo naselje kako bi zvanično i glamurozno označilo početak radova na postavljanju – semafora. Budući da je odmah posle početka radova na istoj lokaciji pokidana vodovodna cev, Novi Sad je u najkraćem mogućem roku već dobio – semafor na vodi”, naveo je DS u saopštenju za javnost.

Ta stranka je ocenila da je današnja “groteska” u delu grada Novo naselje nastavak izgradnje “Potemkinovih sela” u Novom Sadu.

DS je podsetio da je gradonačelnik Novog Sada ranije već otvarao parking za bicikle i parkiralište za 20 automobila i ocenila da je polaganje kamena temeljca za semafor potpuno logičan nastavak takvog „investicionog buma“ u Novom Sadu.

“Gradska vlast već tri godine zahteva od građana Novog Sada da veruju više njoj nego svojim očima, a predstojeći lokalni izbori će biti prilika da se izbroje oni koji su prihvatili takav zahtev”, piše u saopštenju.

SNS: Nije smešno što funkcioneri otvaraju semafor

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je danas kritike Demokratske stranke (DS), koja je kritikovala gradsku vlast u Novom Sadu jer je gotovo kompletno gradsko rukovodstvo zvanično označilo početak radova na postavljanju jednog semafora, i poručila da će funkcioneri SNS “uvek biti na terenu”.

“Funkcioneri SNS će uvek biti na terenu, imajući sluha za sve probleme koji muče naše građane”, naveo je SNS u saopštenju za javnost.

Ta stranka je ocenila da je DS-u smešno otvaranje semafora “jer su sebe uvek smatrali elitom i građanima prvog reda, koji godinama nisu izlazili iz crnih limuzina i luksuznih kabineta”.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga