DS: Gradonačelnik pretvorio sajt Novog Sada u stranački bilten SNS-a

“Zvanična veb stranica Novog Sada pripada svim Novosađanima, pa i onima koje Vučević prostački napada i vređa”

14. sep 2015

Demokratska stranka (DS) optužila je danas gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da je zvanični sajt Grada Novog Sada pretvorio u propagandni bilten svoje Srpske napredne stranke (SNS).

DS je u saopštenju za javnost naveo da na udarnom mestu na zvaničnom sajtu udarno mesto zauzima intervju koji je Vučević dao jednom dnevnom listu, a u kojem govori o sednici Predsedništva SNS-a i stavovima pojedinih članova stranačkog rukovodstva, te “na primitivan način kleveće” i napada Pokrajinsku vladu, njenog predsednika i opoziciju.

“Takav primer bahate zloupotrebe javnih institucija i jednog gradskog glasila zarad sopstvene političke promocije i diskreditacije političkih neistomišljenika, još nije zabeležen u demokratskoj praksi Novog Sada za poslednjih 25 godina”, naveo je DS.

Ta stranka je od Vučevića zatražila da odmah sa internetske prezentacije grada ukloni sve političke pamflete i druge neprimerene sadržaje, kojima nije mesto na gradskom portalu, već u stranačkim biltenima.

“Zvanična veb stranica Novog Sada pripada svim Novosađanima, pa i onima koje Vučević prostački napada i vređa”, piše u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga