Drekselmajer čestitao Vladi Vojvodine na priznanju

Drekselmajer je naveo da nikada nije zažalio što je doneo odluku da dođe na ove prostore

21. feb 2014

Kompanija „Drekselmajer grup“ čestitala je danas predsedniku Vladi Vojvodine na visoko rangiranoj pozicijite pokrajine na listi „Evropski gradovi i regioni budućnosti“, koju objavljuje poslovna publikacija britanskog Fajnenšl tajmsa (Financial tajms), fDi intelidžens (Intelligence).

„Za nas je ovo priznanje rezultat vaše posvećenosti razvoju Vojvodine. Oduvek smo imali vašu potpunu podršku prilikom izgradnje naše proizvodne linije što jednom investitoru olakšava poslovanje u regionu“, navodi se u čestitci.

Drekselmajer je naveo da nikada nije zažalio što je doneo odluku da dođe na ove prostore, zahvaljujući odličnoj kombinaciji uslužno orijentisanih vlasti, visoko obrazovanih ljudi, dobre logistike i ekonomskog potencijala.

Ova kompanija bavi se proizvodnjom kablovskih setova za automobilsku industriju, posluje u 38 država sveta, a u Vojvodini, u Zrenjaninu proizvodni pogon ima od 2007. godine i do sada je investirala oko 10,5 miliona evra i zaposlila 2.900 radnika.

Vojvodina je na listi „Evropski regioni i gradovi budućnosti“ po kriterijumu efektivnosti stranih ulaganja prva od 54 regiona srednje veličine, četvrta je među svim evropskim regionima i gradovima po istom kriterijumu i četvrta u južnoj Evropi po strategiji za privlačenje stranih investicija.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga