Dragana Rakić: Ne plašimo se ni Aleksandra, ni Andreja Vučića

"Vlast tlači građane pet godina, ali se plaši građana", poručio Šutanovac na skupu u Vršcu

Priredio: Dragana Rakić
04. sep 2017

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je večeras na skupu podrške odbornici DS u Vršcu Dragani Rakić, koja trpi medijske napade posle kritika Srpske napredne stranke, da je skup povećen svim onima koji „su se drznuli da razmišljaju na glas“.

DS je ranije saopštila da je njena odbornica u Vršcu Dragan Rakić, nakon kritika na račun vlasti u tom gradu, pod stalnim napadima lokalnog portala evrsac.rs koji, kako se navodi, otvoreno napada i nju i njenu porodicu i poziva na javni linč.

Šutanovac je večeras, kako se navodi u saopštenju DS, ocenio da vlast tlači građane pet godina, ali da se plaši građana.

„Da se ne plaše, ne bi im smetala jedna odbornica u Vršcu koja se drznula da napiše tekst u novinama. Drugi razlog je što SNS želi da vlada Srbijom mraka i da zato gasi svetlo u našoj zemlji“, rekao je Šutanovac.

On je dodao da SNS ne interesuje da li ljudi mogu da prežive, sve dok oni žive sjajno.

„Krenuli su tako što su povećali sve poreze, smanjili subvencije za poljoprivredu, nakon toga i smanjili penzije i plate, po prvi put u istoriji uveli akcizu na struju, a sada najavljuju od oktobra novo poskupljenje struje“, rekao je Šutanovac.

Odbornica Dragana Rakić rekla je da je posle autorskih tekstova u svojoj lokalnoj sredini napadnuta i prebačena na niže radno mesto, ali da se „demokrate ne plaše ni Aleksandra, ni Andreja Vučića, kao ni Branka Malovića, pred kim drhti ceo južni Banat“.

Skup DS podržali su i Pokret Dosta je bilo, kao i predstavnici civilnog sektora i građanskih udruženja u Vršcu.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga