Dosta je bilo: GIK proglasio lažnu listu

"Skandalozni pokušaj dovođenja u zabludu naših birača"

18. feb 2018

Pokret Dosta je bilo protestovao je danas zato što je Gradska izborna komisija 17. februara proglasila izbornu listu „Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka“, čij je nosilac kako su naveli, funkcioner Srpske napredne stranke Milorad Radulović.

„Iz očiglednog straha da će lista ‘Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate’ ostvariti jak dvocifren rezultat, SNS na sve moguće načine nastavlja da obmanjuje građane, kao što je to radio sa svojom lažnom listom na lokalnim izborima 2016. godine“, saopšteno je iz tog pokreta.

Oni su dodali da je predstavnik predlagača liste „Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu a da se oni ne vrate“ Vojin Biljić prisustvovao spornoj sednici GIK-a s namerom da iznese svoje argumente protiv liste koja je predložena i koja ima identičan naziv kao Dosta je bilo, ali da je sa nje isključen.

„Ovo je skandalozni pokušaj dovođenja u zabludu naših birača, skandalozni pokušaj da se birači DJB dovedu u zabludu, da im se prekrše osnovna ljudska prava, da im se prekrši biračko pravo i da prilikom zaokruživanja na glasačkom listiću, ubeđeni da glasaju za DJB, glasaju za tu fantomsku stranku“, naveo je Bilić.

Pokret Dosta je bilo je naveo da je Milorad Radulović, konobar iz Zemuna, koji trenutno obavlja funkciju pomoćnika predsednika opštine Zemun.

Dodali su da je Milorad Radulović, sa još četiri osobe sa njegove liste iz 2016. godine, bio donator predsedničke kampanje Aleksandra Vučića.

„Molimo sve građane da budu pažljivi, da dobro pročitaju šta piše na glasačkom listiću i da ne dozvole da SNS još jednom zloupotrebi njihovo biračko pravo“, upozorio je pokret Dosta je bilo.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga