Dodik napao N1: Vi ste revolucionari i neprijatelji

Dodik je, nakon svečanog prijema u Banjaluci, prekinuo novinarku Snežanu Mitrović u pokušaju da obavi svoj posao

30. dec 2016

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sprečio je novinarku N1 da mu postavi pitanje o očekivanjima u 2017. N1 je nazvao „delom revolucije“ i „neprijateljskom televizijom“, a na najgrublji način, pred brojnim medijskim ekipama, izvređao je novinarku N1 Snežanu Mitrović.

Dodik je, nakon svečanog prijema u Banjaluci, prekinuo novinarku Snežanu Mitrović u pokušaju da obavi svoj posao.

Novinarka N1 televizije je postavila pitanje predsedniku RS: „Da li očekujete da 2017. godina bude godina socijalnih nemira i tenzija?“.

Uslijedio je odgovor Milorada Dodika, kome nije bio prvi put da verbalno napadne novinare naše televizije.

„Vaša televizija će učiniti da to tako bude. Vi ste deo revolucije. Vi ste revolucionari. Prošlo je vaše vreme, vi ćete pokušati ali nećete uspeti. Plašt koji vi sakrivate da ste vi neka objektivna televizija koja radi u interesu javnosti. Vi radite u interesu destabilizacije, a ovaj narod mora znati da je N1 neprijateljska televizija i vi ste neprijatelj“, kazao je Dodik.

Podsetimo, 30. septembra prošle godine Dodik je napao novinarku naše televizije koja mu je postavila pitanje „Da li ga je ijedna istražna ili pravosudna institucija ga pozivala na razgovor u aferi ‘Olegovo zlato, na šta je burno odgovorio.

Takođe, u februaru ove godine, izbegavao je kontakt sa novinarkom N1 Jelenom Mirković, koja je pokušala postaviti pitanje o istrazi protiv Slobodana Pavlovića.

(N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga