Dodela nagrada najboljim volonterskim akcijama

Ministarstvo omladine i sporta je odlučilo da u 2011. godini, koja je proglašena Evropskom godinom volontera, nagradi najbolje volonterske akcije i mlade ljude koji su tokom 2010. godine pokazali inicijativu da pomognu lokalnoj zajednici i dali pozitivan primer svim ljudima u Srbiji

25. jan 2011

Ministarstvo omladine i sporta će 25. januara 2011. godine nagraditi najbolje volonterske akcije iz 2010. godine, organizovane u okviru kampanje „Mladi su zakon“. Svečanost povodom dodele nagrada biće održana u Beogradu, u Velikoj sali AKUD „Lola“, Resavska 11, u 13 časova.
Ministarstvo omladine i sporta je odlučilo da u 2011. godini, koja je proglašena Evropskom godinom volontera, nagradi najbolje volonterske akcije i mlade ljude koji su tokom 2010. godine pokazali inicijativu da pomognu lokalnoj zajednici i dali pozitivan primer svim ljudima u Srbiji.
U okviru kampanje „Mladi su zakon“, Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa dvadeset pet resurs centara svih okruga Srbije, raspisalo je konkurs za izbor najbolje volonterske omladinske akcije u svom okrugu. Neformalne grupe mladih su aplicirale za sredstva u iznosu do 80.000,00 dinara i dobile priliku da realizuju neke od svojih ideja. Na nivou svakog okruga izabrana je po jedna najbolja akcija koja je ušla u izbor za najbolju volontersku omladinsku akciju Srbije.
Izbor za najbolju volontersku akciju u Srbiji je pokrenut početkom novembra 2010. na inicijativu Ministarstva Omladine i sporta na Fejsbuku. Osim glasanja na Fejsbuk stranici za naj volontersku akciju, Ministarstvo je formiralo stručni žiri koji će od dvadeset pet volonterskih grupa i realizovanih volonterskih akcija izabarti najbolje i dodeliti nagrade na svečanosti 25. januara 2011. godine. Osim glavnih nagrada, biće dodeljene i specijalne zahvalnice za neformalne grupe mladih koji su u toku 2010. godine pokazali inicijativu da pomognu lokalnoj zajednici.

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Podešavanje
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga