Đurić (SMS): Obradović bojkotuje skupštinu, a koristi je kad treba da ostvaruje ruske interese

"Boško 'oslobađa' Skupštinu samo dva dana nakon što je u istoj razvio zastavu Krima"

08. dec 2019

Poslanik Stranke moderne Srbije (SMS) Vladimir Đurić optužio je lidera pokreta Dveri Boška Obradovića da bojkotuje Skupštinu Srbije samo kada mu to odgovara, a da je koristi onda kada treba da „ostvaruje ruske interese u Srbiji“.

„Boško ‘oslobađa’ Skupštinu samo dva dana nakon što je u istoj dočekao Poklonskaju i razvio zastavu Krima. Ko ne zna – da bi se sastanak održao u Skupštini mora se dobiti dozvola Generalnog sekretarijata (procedura). Dozvolu je očigledno dobio“, naveo je Đurić na Tviteru.

Zamenica predsednika Odbora za spoljne poslove Državne Dume Ruske Federacije Natalija Vladimirovna Poklonskaja je sa Boškom Obradovićem pozirala prekjuče novinarima ispred zastave krimske oblasti u jednoj od zgrada Skupštine Srbije.

Poslanica SMS-a Tatjana Macura ocenila je na Tviteru da Skupštinu Srbije „decenijama unazad drže zarobljenu populisti svih boja, jednako na strani vlasti i opozicije“.

„Jedino od čega mora ova institucija da se oslobodi jesu jedači vremena naše dece koji nisu spremni na reforme sistema i zauzimanje jasnog pravca države“, napisala je Macura.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga