Đilas: Opozicija da izađe na jednoj listi, kandidat ne moram da budem ja

"Nadam se da ću imati šansu da grešku ispravim"

06. jan 2018

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da se zalaže da opozicija na martovske izbore u glavnom gradu izađe na jednoj listi i da predstavnik te liste ne mora da bude on, već onaj koji ima najveću podršku Beograđana.

„Da li imamo iste stavove o svim najvažnijim gradskim temama? Da. Da li su oni suprotni stavovima SNS-a? Da. Pa zašto onda građanima ne damo mogućnost da glasaju za jednu listu“, rekao je Đilas za praznični dvobroj lista Blic.

Đilas je predložio da ukoliko je on problem za ujedinjenje opozicije, da se uradi istraživanje javnog mnjenja koje bi izmerilo podršku građana.

„Ajde da napravimo istraživanje da izmerimo mene i sve ostale kandidate. Javno se obavežemo da ćemo svi podržati onoga ko ima najveću podršku Beograđana i idemo na izbore sa jednom listom“, poručio je on.

Komentarišući svoj rad kao gradonačelnika Beograda, Đilas je kazao da bi mnogo toga promenio, od boljeg uvođenja „Bus plus“ sistema, preko odbijanja koncepta komunalne policije, a posebno način na koji se bavio kulturom.

„Nadam se da ću imati šansu da grešku ispravim“, kazao je on.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga