DJB: RIK i dalje krije rezultate izbora po biračkim mestima

"Nakon što je obavio kupovinu glasova i preko kapilarnih glasova, bugarskih vozova i strahom naterao ljude da glasaju za njega, Vučić je odradio i masovnu krađu glasova na svim onim biračkim mestima na kojima kontrola iz raznih razloga nije bila moguća"

11. apr 2017

Pokret Dosta je bilo je danas saopštio da danima ne može da od Republičke izborne komisije (RIK) i od Republičkog zavoda za statistiku dobije preliminarne rezultate izbora sa do sada obradjenih 99,9 odsto biračkih mesta.

„Na taj način RIK pokušava da onemogući analizu izbornih rezultata i onemogući da argumentovano ukažemo na razmere izborne krađe“, ocenio je DJB u saopštenju.

Kako je navedeno, za analizu nedostaju zvanični rezultati izbora s biračkih mesta kako bi DJB mogao da ih uporedi s zapisnicima, kao i s rezultatima prošlogodišnjih parlamentarnih izbora.

„Imamo osnovane sumnje da je Vučić, nakon što je obavio kupovinu glasova i preko kapilarnih glasova, bugarskih vozova i strahom naterao ljude da glasaju za njega, odradio i masovnu krađu glasova na svim onim biračkim mestima na kojima kontrola iz raznih razloga nije bila moguća“ piše u saopštenju i u kojem DJB pominje da su u kradji učestvovale sve članice vladajuće koalicije.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga