Direktorka Kanala 9 nastavlja štrajk glađu

I dalje bez odgovora na njene zahteve

24. maja 2018

Direktorka TV Kanala 9 Novi Sad Maja Pavlović izjavila je danas da neće odustati od štrajka glađu sve dok ne bude zakazan sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i medija, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Javnog preduzeća emisione tehnike i veze (JP ETV) i Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

Ona je u izjavi agenciji Beti ponovila da smatra da na tom sastanku treba razmotriti ne samo problem nadoknade za digitalno emitovanje signala, već ukupan položaj emitera koji su, po njenim rečima, preopterećeni raznim vrstama dažbina.

Maja Pavlović je dodala da još nije dobila odgovor na taj zahtev.

TV Kanal 9 duguje Javnom preduzeću „Emisione tehnike i veze“ (JP ETV) nešto manje od 2,5 miliona dinara na ime usluge emitovanja digitalnog signala sa predajnika Crveni Čot.

JP „ETV“ je 18. maja isključio digitalni signal Kanalu 9 zbog dugova, nakon čega je direktorki ponudilo sporazum koji podrazumeva da ta televizija odmah uplati 200.000 dinara, a da ostali dug bude reprogramiran u 24 rate.

Maja Pavlović je odbila da prihvati ovaj sporazum jer, kako kaže, na taj način neće biti rešeni mnogobrojni problemi sa kojima se suočava ta televizija.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga