Devojka iz zabave skočila s visokog mosta u Novom Sadu

"Nisam htela da se ubijem, ja volim da živim, iako živim pomalo ludo”

13. jul 2016

Jedna dvadesetogodišnja devojka iz okoline Novog Sada skočila je sinoć sa mosta u tom gradu sa kojeg niko ne skače, sa visine od oko 25 metara u Dunav, bez namere da izvrši samoubistvo, već zato što ju je “pogodila pesma” i “zbog adrenalina”.

“Inspirisala me je pesma, svirači su svirali ‘Noćas zvezde padaće’. Ta pesma me pogađa zbog moje plave zvezde. Neka ostane na tome”, kazala je ta devojka, koja je želela da ostane anonimna, za Autonomiju.

Ona je pre toga sedela na pesku u jednom kafiću na novosadskoj plaži Štrand, u blizini Mosta slobode, najvećeg i najvišeg mosta na Dunavu u Novom Sadu.

“Htela sam i da znam da li ja to smem da uradim i da li mogu. I sada znam da mogu. Neću to više ponavljati, jer mi je policija zabranila, pošto zakoni ne dozvoljavaju da se skače s mosta jer kažu da je to veoma opasno”, ispričala je ona.

Dodala je da su se veoma brzo nakon što je doplivala do plaže pojavili policijajci, pošto su ih pozvali ljudi čim su primetili da je prekoračila ogradu mosta, jer su mislili da želi da se ubije.

“Policija me je pitala da li znam da je to zabranjeno i da li sam želela da se ubijem ili samo da skočim zbog adrenalina. Nisam htela da se ubijem, ja volim da živim, iako živim pomalo ludo”, ispričala je ta devojka.

Dodala je da joj je policija potom naložila da sačeka lekare iz hitne pomoći, koji su je pregledali i ustanovili da je dobro.

“A ja sam skroz dobro, odavno nisam bila sretnija”, kazala je ona.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga