Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

Ovaj put aktivisti LSV videli su ko je bacio kamenicu

26. maja 2012

Nepoznati počinioci razbili su noćas kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine, saopštila je ova stranka.

„Za razliku od prethodnih, ovoga puta prostorije nisu bile prazne, pa su dvojica  napadača viđena, a o napadu je odmah obaveštena policija, koja je nedugo nakon napada i izvršila uviđaj”, navodi se u saopštenju za javnost.

Predsednik LSV Nenad Čanak je povodom učestalih napada na prostorije stranke u Pančevu 23. marta, nakon što je u te prostorije provaljeno, pisao ministru policije Ivici Dačiću tražeći od njega da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

„Budući da su ovoga puta počinioci viđeni, a njihov opis dat policiji, očekujemo da budu što pre identifikovani i uhapšeni, kao i da se utvrdi da li imaju veze sa prethodnim napadima”, piše u saopštenju.

Ocenjuje se da u Pančevu postoje oni kojima smeta izborni uspeh LSV u tom gradu, jer je sa pozicije vanparlamentarne stranke došla do prilike da učestvuje u novoj lokalnoj vlasti.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga