Depardje urinirao nasred aviona

Slavni glumac je urinirao pred putnicima u trenutku kad se avion spremao za poletanje. Stjuardesa mu je prethodno rekla da je toalet privremeno zatvoren i da će morati da se strpi

17. avg 2011

Francuski glumac Žerar Depardje izveden je u utorak uveče iz aviona na aerodromu u Parizu, pošto je prethodno urinirao u kabini, izvan toaleta letelice.

"Potvrđujem činjenicu da je (Depardje) urinirao u avionu, izvan toaleta", izjavila je danas jedna od predstavnica aviokompanije Er Frans.

Depardje (62) je izveden iz aviona na aerodromu Roasi, u pratnji osoblja kompanije SitiDžet, filijale grupe Er Frans-KLM.

Prema svedočenjima članova posade, komičar nije izgledao pijan, dodala je predstavnica SitiDžeta koja je navela i da je avion na liniji Pariz-Dablin poleteo sa sat i po zakašnjenja.

Depardjeov portparol nije želeo da komentariše incident.

Glumac je navodno urinirao pred putnicima u trenutku kad se avion spremao za poletanje. Stjuardesa mu je prethodno rekla da je toalet iz bezbednosnih razloga privremeno zatvoren i da će morati da se strpi 15 minuta.

"Tada je ustao i urinirao na pod", ispričala je jedna putnica koja je, za razliku od osoblja SitiDžeta, ocenila da je glumac bio pijan.

Žerar Deparđe uživa reputaciju iskrenog glumca koji ne podnosi političku korektnost, navodi Frans pres.

Godine 2005. glavom je udario jednog paparaca koji ga je pratio i fotografisao u Firenci.

Tada je novinaru Frans presa demantovao da se mesec dana ranije pijan pojavio u jednoj emisiji Bi-Bi-Sija. "Nisam svinja koja podriguje i opija se", naveo je on tada.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga