Davor Dragičević: Grupa „Pravda za Davida“ će prerasti u političku partiju

U svom obraćanju Dragičević se prije svega osvrnuo na današnji sastanak predstavnika SNSD-a, SDS-a i PDP-a te na godišnjicu Press konferencije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koja je održana na današnji dan prošle godine

26. mar 2019

Davor Dragičević, otac tragično stradalog Davida Dragičevića iz Banja Luke, obratio se javnosti putem videa na Facebook grupi „Pravda za Davida“ kazavši kako će ova građanska grupa prerasti u političku partiju.

U svom obraćanju Dragičević se prije svega osvrnuo na današnji sastanak predstavnika SNSD-a, SDS-a i PDP-a te na godišnjicu Press konferencije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koja je održana na današnji dan prošle godine.

„Godinu dana od zločinačke konferencije zločinačkog MUP-a, od Lukača, od Dodika. Pozdrav istinskoj i jedinoj pravoj grupi, ‘Pravda za Davida’. Hvala svima koji su godinu dana uz mene, moju porodicu i moje ubijeno dijete. Vi morate biti mirni i dostojanstveni. Vi ste grupa Pravda za Davida. Pobijedit ćemo, ja imam svoje metode“, rekao je Dragičević.

Nakon današnjeg sastanka, Dragičević kaže kako su lider PDP-a Branislav Borenović i predsjednik SDS-a Vukota Govedarica završili s njim i njegovim djetetom te grupom „Pravda za Davida“.

„Danas ste stisnuli šaku ubice Davida Dragičevića i stali na stranu ubica, jasno i glasno u isti koš. Sve i jedna poslanik koji sjedi u Nenarodnoj skupštini RS je ista poruka. Vi nama ne trebate“, istakao je Dragičević.

On je potom dodao kako će grupa „Pravda za Davida“ prerasti u političku partiju, a kao razlog navodi to što opozicija u RS-u, kako kaže, nema karaktera. Naglasio je i kako su predstavnici opozicije uzeli 90 posto glasova na izborima na mrtvom djetetu.

„Radite šta god hoćete mimo grupe ‘Pravda za Davida’ i mog djeteta. Ljudi hvala vam za sve do sada urađeno. Znam da vi mene nećete ostaviti. Ko god je na bilo koji način simpatizer opozicije i pozicije ja lično molim da izađe iz grupe ‘Pravda za Davida’. Ovo nije ništa lično. Ja znam dobro šta radim. Nemojte ovo slično shvatiti. Meni ne trebaju simpatizeri narodnih poslanika koji sjede i razgovaraju s ubicama“, rekao je Dragičević.

Na kraju je dodao kako bi Davidov grob i dalje ostao u Banjoj Luci da je opozicija radila svoj posao.

„Niste opozicija, isti ste kao Ćulum, Ilić, Lukač… Možda ste i gori“, zaključio je Dragičević.

(Klix.ba, Foto: RSE)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga