Daško i Mlađa prešli na RTV

U emisiji "Alarm" na O radiju

22. okt 2015

Poznati voditeljski dvojac Daško Milinović i Mladen Urdarević, poznatiji kao Daško i Mlađa, postali su deo tima Radiotelevizije Vojvodine, saopštila je danas ova medijska kuća.

Daško i Mlađa novi program počeće da emituju od ponedeljka 26. oktobra, na omladinskom O radiju, koji je deo RTV-a, i to svakog radnog jutra od 6 do 9 sati.

Popularni jutarnji program od sada će nositi ime „Alarm“, a biće emitovan na internet adresi www.oradio.rs, na kojoj će publika moći da ih sluša i odloženo.

Kako su voditelji najavili, „Alarm“ će biti emisija prepuna humora i satire, odnosno njih dvojica će publici ponuditi upravo onakav format na koji su navikli tokom njihovog rada na drugim radio stanicama.

Daško i Mlađa karijeru su započeli na novosadskoj regionalnoj radio stanici, da bi tokom godina stekli veliku popularnost dovoljnu za to da ih cela Srbija sluša na nacionalnoj frekvenciji bivšeg radija B92.

Od ponedeljka su deo najmlađe redakcije RTV O radija, koja se bavi temama vezanim za mlade, njihove probleme, uspehe i interesovanja.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga