Dani Vojvodine u Beogradu

Biće predstavljena bogata gastronomska ponuda Vojvodine, njena kultura, najbolji vinari, salašari

05. dec 2013

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Turistička organizacija Vojvodine održaće 6. i 7. decembra u Beogradu manifestaciju ,,Dani Vojvodine u Beogradu”, kako bi promovisali turističke potencijale ove pokrajine.

Tokom dvodnevnog programa, koji će se odvijati u Beogradu i Zemunu, biće predstavljena bogata gastronomska ponuda Vojvodine, njena kultura, najbolji vinari, salašari, kao i tradicionalne rukotvorine.

Biće predstavljena i bogata vojvođanska kulturna baština arheoloških nalazišta, crkava, manastira, tvrđava, dvoraca i muzeja.

Najavljeni su i muzički sadržaji u zemunskom Madlenijamumu gde će nastupiti poznati vojvođanski izvođač Zvonko Bogdan u pratnji tamburaškog orkestra Mileta Nikolića, a u Ustanovi kulture ,,Palilula“ biće održan besplatan koncert novosadskog benda Garavi Sokak.

Manifestacija ,,Dani Vojvodine u Beogradu“ biće organizovana prvi put u Srbiji, a želja je da se Beograđani bolje upoznaju sa osobenostima pokrajine i saznaju više o njenim dragocenostima i različitostima.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga