Danas počinje Egzit, Mika u ponoć

Nastup popularnog pevača Mike najavljen je tačno u ponoć, a na glavnoj bini pre njega nastupiće El si di saundsistem (LCD Soundsystem).

08. jul 2010

Prvog dana festivala Egzit (Exit), koji počinje danas u Novom Sadu, na glavnoj festivalskoj bini nastupiće velika britanska pop zvezda Mika.
Nastup popularnog pevača Mike najavljen je tačno u ponoć, a na glavnoj bini pre njega nastupiće El si di saundsistem (LCD Soundsystem).
Posetioci će na istoj bini moći da vide i nastup benda Bed brejns (Bad Brains) koji počinje u 20.45, a tokom večeri na binu će izaći i popularni di džej Šedou (DJ Shadow), čiji se nastup očekuje oko dva sata ujutru.
Prve večeri festivala najveća zvezda Fjužn bine biće Mike Snou (Miike Snow), koji je publiku osvojio svojim hitom Blek end blu (Black and Blue), a njegov nastup zakazan je za jedan sat posle ponoći.
Nastupe na Fjužn bini u 19 časova otvoriće domaći bend Nahti (Nahty), a nakon njega nastupaju Zebra traks (Tracks) iz Grčke, Petrol, Generacija bez budućnosti i Kanda Kodža i Nebojša zajedno sa Horsmen (Horsman) Kojotom.
Ljubitelji elektronske muzike u ponoć će u Dens areni imati priliku da čuju di džej Hromea (Chromeo), zatim u 2.30 Erola Ankana iz Velike Britanije, a po satnici festivala Bojs nojz (Boys Noize) nastupiće u četiri sata ujutru.
Egzit festival trajaće od 8. do 11. jula, a kapije festivala za sve posetioce otvaraju se u 17 časova svakog dana.
(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Novi žeton, nova šansa
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga