CG: Demokratski front najavljuje nove proteste

Mandić je istakao da imaju razrađen plan koji će biti predstavljen građanima u svim crnogorskim opštinama ovih dana

27. okt 2015

„Demokratski front i građani Crne Gore neće stati i nastavićemo našu borbu do ispunjenja krajnjeg cilja – formiranja prelazne Vlade i obaranja režima Mila Đukanovića i omogućavanja prvih poštenih i pravičnih izbora“, saopštio je lider Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Nikakvi dijalozi izvan DF-a koji bi se organizovali od strane ostalih opozicionih stranaka sa DPS-om i SDP-om za nas nijesu prihvatljivi jer smo mi prekinuli svaku komunikaciju sa tim strankama. Obavještavamo javnost Crne Gore da ćemo mi ovih dana ponovo obići Crnu Goru i da ćemo opštinama u Crnoj Gori informisati građane o zloupotrebama vlasti i sile. Predočićemo plan kako da našu operaciju privedemo kraju i da se ispune ciljevi koje smo ispostavili – rekao je Mandić.

On je istakao da imaju razrađen plan koji će biti predstavljen građanima u svim crnogorskim opštinama ovih dana.

Kad budemo obilazili opštine dio plana je i organizovanje velikog protesta u Podgorici ali tu odluku ćemo donijeti zajedno sa našim građanima – rekao je Mandić.

Govoreći o procjeni štete u neredima koji su se desili u subotu i mogućem zahtjevu da bi DF trebao da pokrije tu štetu, Mandić je istakao da je mnogo veća šteta nanijeta učesnicima protesta kada su šatori uklonjeni.

(Slobodna Evropa)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga