Ćeran umesto Pavličića?

Demokratska stranka razmišlja o smeni gradonačelnika Igora Pavličića, a na njegovo mesto mogao bi da dođe sadašnji di…

20. feb 2010

pavlicic.jpgDemokratska stranka razmišlja o smeni gradonačelnika Igora Pavličića, a na njegovo mesto mogao bi da dođe sadašnji direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture Milan Ćeran, saznaje Radio 021 iz izvora bliskih vrhu te partije.
Ćeran, međutim, za Radio 021 kaže kako niko je ovo prvi put da čuje za takvu ideju. “Ja nikakvih informacija na takvu temu nemam. Nikakvi razgovori sa mnom na tu temu nisu vođeni i u ovom trenutku ne znam zbilja ništa o tome“, prokomentarisao je Ćeran. On nije hteo da kaže ni da li bi prihvatio mesto prvog čoveka grada, navodeći da bi bilo neozbiljno davati komentar, kada još nema ni zvanične ponude.
Milan Ćeran je magistar ekonomskih nauka i bio je direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture i u periodu nakon petooktobarskih promena, kada su takođe demokrate bile na vlasti u gradu.

Sukob interesa

Pavličić zbog Zakona o sukobu interesa mora da se odrekne funkcije gradonačelnika ili poslanika u Skupštini Vojvodine. Predsedništvo Demokratske stranke je donelo odluku da svi članovi koji imaju funkcije i u lokalu i u Pokrajini, moraju da se odreknu gradskih pozicija. U protivnom bi morali da se raspisuju pokrajinski izbori, što demokratama trenutno ne odgovara.ž

(Radio 021)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga